Meille töihin

Haluatko tehdä hyvää työtä ympäristön hyväksi?

Paperinkeräys-konsernissa työskentelee noin 250 henkeä erilaisissa ympäristönhuollon, myynnin, taloushallinnon, tietojärjestelmien ja asiakaspalvelun tehtävissä eri puolilla Suomea. Ehkäisemme jätteen syntymistä ja edistämme kierrättämistä sekä materiaalien uusiokäyttöä etsimällä uusia innovatiivisia ratkaisuja.

Paperinkeräysläiset ovat kaiken toimintamme perusta. Siksi tarjoamme joustavia ratkaisuja työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen erilaisissa elämäntilanteissa ja panostamme työntekijöidemme ammatilliseen kasvuun kouluttamalla henkilöstöämme ahkerasti. Työntekijöidemme turvallisuus on aina etusijalla. Kehitämme toimintatapojamme ja koulutamme henkilöstöämme työterveys- ja turvallisuusasioissa jatkuvasti.

Henkilöstövalinnoissa painotamme ammatillista osaamista, vastuunottokykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä halua kehittyä itse ja kehittää toimintaamme jatkuvasti. Työyhteisömme on rento ja meillä tapaat eri-ikäisiä persoonia erilaisilla taustoilla.

Töihin Paperinkeräykselle?

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen ja CV:si, mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaavia tehtäviä ei ole tällä hetkellä avoimena.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen tyohakemus@paperinkerays.fi.

Tietosuojaseloste rekrytointi