Yritys

Valtakunnallisena ja uudistumishaluisena ympäristöalan yrityksenä muutamme sinunkin jätteen raaka-aineeksi. Pahvi, paperi, puu, muovi, metalli, lasi sekä sähkö- ja elektroniikkaromu kulkevat kaikki kauttamme. Lopuksi erilaiset jakeet pääsevät hyötykäyttöön.

Kaikki yritysjätteen palvelumme ovat nyt yhden nimen, Encore Palveluiden, alla. Encorella takaamme toisenlaisen näkökulman jätehuoltoosi. Me tavoittelemme aina totuttua tehokkaampaa jätteiden kierrätystä: suunnittelemme hyvin alkulajittelun ja tyhjennämme vain täysiä säiliöitä. Automme eivät käy turhaan kiinteistösi, yrityksesi tai teollisuuslaitoksesi pihalla – toisin kuin alalla yleensä, käytämme omien autojen sijaan kuljetuskumppaneita. Siksi meille on yhtä tärkeää kuin sinulle, ettei turhia ajokilometrejä tule. Toimintamalli säästää näkyvästi jätehuoltosi kustannuksia.

Olemme myös Suomen johtava aineellisen tietoturvan osaaja: tuhoamme luottamukselliset asiakirjat, kovalevyt, ammattivaatteet ja markkinointimateriaalin. Otamme vastaan myös prototyyppejä, joiden aukottomasta tuhoamisesta vastaamme.

Kuormalavoissa olemme niin ikään alan kärkeä. Myy meille tarpeettomat, hyväkuntoiset lavasi. Kauttamme hoituu myös lavojen ostaminen ja vuokraus.

Johdamme aina tiedolla, ja siksi hallitsemme moninaiset ja muuttuvat materiaalivirrat. Meiltä saat ulkoistetun asiantuntemuksen kaikissa jätehuoltosi asioissa.

Strategiamme tähtää kierrätyksen arvostetuimmaksi, suomalaiseksi suunnannäyttäjäksi. Tunnemme monimateriaaliympäristön ja meillä on alan parhaat kokonaisratkaisut. Koska johdamme aina ja vain tiedolla, pystymme vähentämään kustannustehokkaasti sinunkin jätemääriä.

Olemme tunnustettu asiantuntija kaupan kierrätyspisteissä ja sisälogistiikassa. Tunnemme myös polttokelpoisen jätteen keräys- ja kierrätysvaatimukset.

Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 75,8 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä työskentelee noin 212.

Katso tästä  yritysvideomme

Tuotantoverkostomme kattaa koko Suomen